Children's skin RSS

eubos haut ruhe, jautri oda, vaikai, vaikų oda -

Vaikų oda yra ypatingai jautri ir plonesnė nei suaugusiųjų, todėl reikalauja ypatingos priežiūros. Dėl savo jautrumo, vaikų oda yra linkusi į dirginimus, sausumą ir alergines reakcijas, kurios gali atsirasti dėl įvairių veiksnių, įskaitant netinkamus higienos produktus, aplinkos taršą ar netgi maisto alergijas. Siekiant apsaugoti vaikų odą, svarbu rinktis švelnius, be kvapiųjų medžiagų ir alkoholio priežiūros produktus. Rekomenduojama naudoti tik specialiai vaikams skirtus muilus ir šampūnus, kurie neturėtų dirginti odos.

Read more

eubos haut ruhe, sausa oda, vaikų oda -

Saulės spinduliai veikia vaikų odą itin stipriai dėl kelių priežasčių. Pirma, vaikų oda yra plonesnė ir labiau pažeidžiama nei suaugusiųjų, todėl ultravioletiniai (UV) spinduliai gali lengviau ją pažeisti. UV spinduliai skirstomi į dvi pagrindines kategorijas – UVA ir UVB. UVA spinduliai skverbiasi giliau į odą ir gali sukelti ilgalaikius pažeidimus, tokius kaip odos senėjimas ir raukšlių formavimasis, o UVB spinduliai yra atsakingi už odos nudegimus ir raudonumą. Abi šios UV spindulių rūšys didina odos vėžio, įskaitant melanomą, riziką, kuri yra labiausiai mirtina odos vėžio forma.

Read more

sausa oda, vaikai -

Children's skin is generally more sensitive than mature adult skin. It is thinner and more sensitive to environmental influences: sunlight, various chemicals, allergens, etc. The natural protective function of the skin decreases especially from birth to six years, so it needs special care.

Read more

sausa oda, vaikai, vasara -

Sea, hot sun and holidays are the best combination to spend with family and relax. But let's be careful, because too much UV rays can negatively affect the skin of our little ones. Learn more about it in this article.

Read more